top of page

Ενημερωθείτε σήμερα!

Καλώς ήρθατε στο Έργαστήριο Δρομικού Κινήματος - Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγώνων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εδώ θα βρείτε τελευταίες ειδήσεις και ανακοινώσεις σχετικά με τους αγώνες και τις δραστηριότητες που διοργανώνουμε. Επίσης, μπορείτε να δείτε εδώ οδηγίες για την εγγραφή σας στα εργαστήριά μας.

Μελλοντικά Εργαστήρια

Στο Έργαστήριο Δρομικού Κινήματος - Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγώνων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνουμε πολλούς αγώνες και δραστηριότητες σε διάφορες περιοχές της χώρας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα μελλοντικά μας εργαστήρια και να δείτε πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες που διοργανώνουμε.

Συμμετοχή

Διαχείριση Αγώνων

Μπορείτε να συμμετάσχετε στους αγώνες που διοργανώνουμε και να βοηθήσετε στη διαχείριση τους. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να βοηθήσετε στη διοργάνωση των αγώνων.

Ενημέρωση

Οργάνωση Αθλητισμού

Στο Έργαστήριο Δρομικού Κινήματος - Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγώνων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου μπορείτε να βρείτε ενημερωτικό υλικό σχετικά με τον οργανισμό μας και τις δραστηριότητές μας.

Εθελοντισμός

Αθλητικά Γεγονότα

Μπορείτε να συμμετάσχετε στα εθελοντικά μας προγράμματα και να βοηθήσετε στη διοργάνωση των αθλητικών γεγονότων που διοργανώνουμε.

Κάντε τη διαφορά

Στο Έργαστήριο Δρομικού Κινήματος - Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγώνων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου μπορείτε να κάνετε τη διαφορά και να συμβάλλετε στη διοργάνωση των αγώνων και των δραστηριοτήτων που διοργανώνουμε.

Πως μπορείτε να βοηθήσετε;

Ευχαριστούμε για την υποβολή!

bottom of page