top of page
Abstract Linear Background

Το Εργαστήριο Δρομικού Κινήματος - Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγώνων είναι μια νέα πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που αποσκοπεί στην προώθηση του δρομικού αθλητισμού και στην οργάνωση και διεξαγωγή αγώνων στην περιοχή της Πελοποννήσου. Στόχος μας είναι να ενημερώνουμε το κοινό για τις δραστηριότητες μας και να προσελκύουμε νέους αθλητές και φίλους του δρομικού αθλητισμού στην περιοχή.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

Το Εργαστήριο Δρομικού Κινήματος - Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγώνων ιδρύθηκε το 2021 από φοιτητές και καθηγητές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Στόχος μας είναι η προώθηση του δρομικού αθλητισμού και η οργάνωση αγώνων στην περιοχή. Σε αυτό τον ιστότοπο θα βρείτε πληροφορίες για την ιστορία του εργαστηρίου και την αποστολή μας.

ΔΡΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ....

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Στο Εργαστήριο Δρομικού Κινήματος - Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγώνων συνεργαζόμαστε με πολλούς εταίρους και οργανισμούς που στοχεύουν στην προώθηση του δρομικού αθλητισμού. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε πληροφορίες για τους συνεργάτες μας και τις δραστηριότητες που αναπτύσσουμε μαζί τους.

bottom of page